Zvolte rychlou půjčku bez poplatku. Získejte peníze ještě dnes!

Individuální nabídka půjček, Podmínky na míru, Osobní přístup

Založte si vlastní poptávku nebo nabídku:
Sponzorované odkazy:
Detail nabídky půjčky:

Individuální nabídka půjček, Podmínky na míru, Osobní přístup

Jméno investora:
Mgr. Sandra Malaníková
Datum vložení:
10.11.2016
Email investora:
mgr.sandra.malanikova@centrum.cz
Telefon investora:
neuvedeno
Nabízená částka:
10 000 000 Kč
Kraj - Sídlo firmy
Hlavní město Praha
Město - Sídlo firmy
Praha 10
Hledáte poskytovatele, který vám nabídne individuální podmínky a se kterým se lze rozumně domluvit? V tom případě již nehledejte, právě jste jej našli! Specializujeme se na poskytování půjček, u kterých nejsou pevně stanovené podmínky. Nemáme připravené balíčky např. 100 000 Kč za 5000 Kč měsíčně. Naopak od klientů očekáváme, že nám sdělí kolik si chtějí půjčit a kolik chtějí měsíčně platit. A my jim obratem sdělíme, jaký požadujeme úrok, kolik bude celkové přeplacení a na jak dlouho bude splátkový kalendář rozprostřen. Jaké jsou naše limity? Záleží jen na vás. Potřebujete malou částku, ale rychle? Poskytneme vám individuální půjčku před výplatou ve výši 2000 Kč. Potřebujete nové bydlení? Poskytneme vám i několik milionů na koupi domu se zástavou nemovitosti. Podmínky se vždy liší dle toho, o kolik žádáte a jaká je vaše bonita. Je tedy důležité se na nás obrátit a domluvit se osobně. Naše největší přednosti jsou následující:
  • můžete si sami určit výši půjčky, určete si kolik si půjčíte
  • výše měsíčních splátek bude dle vašich možností
  • domluvte si individuální úroky/RPSN (odvíjí se od vámi stanovených parametrů)
  • určete si, jak dlouho budete půjčku splácet, stanovte si vlastní splátkový kalendář
  • sestavte si takovou půjčku, na jakou máte šanci dosáhnout
  • individuální podmínky, osobní přístup, podmínky dle vašich možností
  • možno bez registru, bez ručení, bez příjmu, bez zástavy
  • od 500 Kč před výplatou až po 5 milionů na koupi domu
Jaké vám můžeme nabídnout podmínky a co vše budeme vyžadovat? Vše je velmi individuální a podmínky jsou vždy určovány na míru. Preferujeme osobní přístup nad stanovenými pevnými podmínkami. zde je stručný přehled, jaké jsou podmínky u našich individuálních půjček. Potřebujete do 10 000 Kč? V tom případě vše vyřídíte velmi snadno! Žádné registry, ručitelé, zástavy ani papírování. Jednoduše požádejte a peníze máte takřka jisté. Nesmíte být v exekuci ani insolvenci.
Potřebujete do 100 000 Kč? Naprosté většině klientů tuto částku nabídneme bez zástavy nemovitosti, ale v mnoha případech již můžeme požadovat potvrzení o příjmu. Nemusí se jednat přímo o příjem ze zaměstnání, ale musíte doložit, že máte z čeho splácet. V ojedinělých případech můžeme požadovat zástavu.
Potřebujete do 1 000 000 Kč? V tomto cenovém rozpětí již zpravidla požadujeme zástavu nemovitosti u všech. Jedinou výjimkou jsou žadatelé se zaměstnáním na dobu neurčitou, nadprůměrnými výdělky a čistým registrem dlužníků. Nesmíte být v exekuci ani insolvenci.
Potřebujete nad 1 000 000 Kč? Pouze se zástavou nemovitosti. Ručíte-li nemovitostí, nemusíte dokládat příjem ani zaměstnání. Rovněž se neprověřuje registr ani exekuce. Nesmíte být v insolvenci.
peníze pocházejí ze soukromých zdrojů. Pracujeme pro více věřitelů. Kontaktujte nás. Vytvoříme podmínky na míru, sestavíme individuální půjčku, garantujeme osobní přístup.
Nové úvěry pro vás Nabídka výhodné půjčky
Nevíte si rady s financemi? Pokud potřebujete odbornou radu, tak zde je místo přímo pro Vás. Vše zdarma.
Vyberte si v inzerci půjček takový produkt, který odpovídá Vašim požadavkům. Případně si založte inzerát.
Můžete zdarma vložit vlastní inzerát nebo si přečíst nabídky od investorů. Vše je zdarma, neplatíte ani korunu.
Kontakt a Podmínky | JakZiskatPenize.cz - 2024